Meer rendement op uw vermogen door méér financiële expertise

De vermogensregisseurs van Duisenburgh Vermogensregie hebben een achtergrond als financieel planner. Maar Duisenburgh is méér! En dat is iets wat u bij geen enkele bank, family office of vermogensbeheerder aantreft. We hebben een groot team van specialisten in eigen huis op de belangrijkste financiële disciplines: bedrijfsadministratie, fiscaal advies, pensioenadvies, financiële planning en verzekeringen. Deze kruisbestuiving van kennis komt ons advies aan u ten goede.

(volledige referentie op aanvraag)

Kennis door ervaring

“Dankzij de ruime ervaring in de financiële dienstverlening, weten de adviseurs van Duisenburgh als geen ander wat er in de markt speelt. Zij gaan verder waar een bank of vermogensbeheerder ophouden en ontzorgen mij volledig op financieel gebied.”

(volledige referentie op aanvraag)

Ondernemers voor ondernemers: wij begrijpen u!

De vermogensregisseurs van Duisenburgh Vermogensregie zijn zélf ondernemer! Wat ons betreft een absolute must om u te kunnen adviseren. We begrijpen als géén ander dat u continu op zoek bent naar de balans tussen zakelijk en privé. Ook als het om uw vermogen gaat! We ‘jobhoppen’ niet, maar blijven werken aan onze onderneming en onze relatie met onze klanten.

Vermogensstructurering: overzicht en inzicht, zowel zakelijk als privé

De vermogensregisseur van Duisenburgh biedt échte vermogensstructurering! Op basis van uw totale geconsolideerde vermogen zowel binnen als buiten de onderneming worden de financiële beslissingen samen met u genomen. Hierbij wordt geen enkel vermogensbestanddeel over het hoofd gezien: niet alleen private equity belangen, onroerende goederen en effectenportefeuilles spelen een rol, maar bijvoorbeeld ook roerende goederen zoals kunst.

Lage beleggingskosten door vermogensregie

U kunt gewoon bij uw bank of vermogensbeheerder blijven beleggen. Als een goed financieel rentmeester biedt Duisenburgh Vermogensregie overzicht, inzicht en begeleiding bij al uw financiële zaken. Maar dat niet alleen! De vermogensregisseur signaleert zaken en neemt het initiatief! De vermogensregisseur selecteert, controleert, coördineert en communiceert namens u met de banken/vermogensbeheerders waar (een deel van) het vermogen wordt aangehouden. Zo houden we uw bank of vermogensbeheerder scherp en de kosten binnen de perken.

100% onafhankelijk

Duisenburgh Vermogensregie biedt vermogende ondernemers kennis, kunde en begeleiding om hun vermogen te beheren. De vermogensregisseur is 100% onafhankelijk, want hij werkt uitsluitend in opdracht en belang van de klant. Wij worden uitsluitend betaald door onze cliënten: particulieren en families. Wij zijn géén bank of vermogensbeheerder! Wij voeren de regie over de vermogensbeheerders waar uw vermogen is ondergebracht. Verborgen kosten zijn er niet. U betaalt ons gewoon voor onze regievoering.

Wilt u advies over vemogensregie? Maak kennis met het team van Duisenburgh Vermogensregie!