Mijn vermogensbeheerder

Slide background

met een goede regie op uw vermogen

Méér rendement

Slide background

in goede harmonie met onze klanten

Méér waarde

Log in bij uw vermogensbeheerder

Vermogensbegeleiding door Duisenburgh Vermogensregie betekent dat wij als onafhankelijk adviseur de beleggingen, de relatie met bank en vermogensbeheerder en de doelstellingen grondig analyseren. Wij zorgen voor betere afspraken met uw bank of beheerders en voor controle op hun verrichtingen.  Wij houden uw bank of beheerder scherp! Duisenburgh Vermogensregie werkt voor haar vermogensbegeleiding samen met gerenommeerde vermogensbeheerders.

Optimix

Optimix Vermogensbeheer in Amsterdam bestaat sinds 1983. Het eerste wapenfeit was destijds het beleggingsfonds Optimix. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een grote speler die zowel particulieren als institutionele beleggers diverse maatoplossingen aanbiedt als het gaat om vermogensbeheer.

Ostrica

Ostrica biedt vermogensbeheeroplossingen. Ostrica heeft zich sinds de oprichting in 1997 ontwikkeld tot een brede dienstverlener op het gebied van vermogensoplossingen. De gepubliceerde resultaten van Ostrica zijn  onafhankelijk en objectief vastgesteld volgens de Global Investment Performance Standards.