Terug op Tholen voor vermogensadvies | redactioneel De Eendrachtsbode – Tholen

’Ik verplaats me in de schoenen van de klant en lever maatwerk’

Jack Verkamman geeft daarmee aan dat hij niet van de ‘standaardpakketten’ is.  Een goed advies kan pas gegeven worden na een goed gesprek met de klant. We maken een inventarisatie van de huidige situatie, de verwachte financiële en gezins-  ontwikkelingen. Dit leggen we dan naast de vermogensdoelen en klantwensen. Hier neem ikzelf wel even de tijd voor.  Inleving is cruciaal voor een gebalanceerd vermogensplan! Dit bepaalt de wijze waarop het vermogen kan worden opgebouwd en de haalbaarheid hiervan.

De oud-adviseur van voorheen Rabobank Tholen biedt zijn diensten aan als zelfstandig vermogensspecialist en partner bij het landelijk keten Duisenburgh. Klanten kunnen profiteren van zijn ruim 27,5 jaar kennis en ervaring m.b.t. financiële planning en vermogensadvies.  De continuïteit, compliance en ondersteuning is gewaarborgd door Duisenburgh Vermogensregie.

Jack Verkamman kan Tholen niet loslaten. ,,Tholen heeft mijn hart gestolen.” Daarom komt hij terug in zijn oude werkgebied, waar overigens ook zijn wortels liggen. Verkamman heeft zich tot 2008 jarenlang ingezet voor de beleggingsdienstverlening, de Thoolse beleggingsstudieclubs en schreef veel artikelen in De Eendrachtbode.

 

Onafhankelijk en betrokken

Verkamman had de laatste jaren moeite met de intern-gerichtheid en de ver doorgevoerde standaardproducten bij de bank waar hij het laatst werkte. ‘De klant krijgt niet meer de aandacht en betrokkenheid die ik wil blijven geven’. Daarom is hij voor nu zichzelf begonnen als vermogensspecialist. ‘Tijd voor de klant en maatwerk, omdat iedere klant uniek is’.

100% onafhankelijk: ‘Wij hebben geen huisfondsen/ producten. Wij zijn geen bank. De klant betaalt mij een eerlijk tarief voor het advieswerk. Ik ontvang geen overige vergoedingen. Samen selecteren wij een bank, die het beste bij de klant past’.

 

Vermogensbegeleiding va. 250.000
Het laten beleggen van vermogen volgens een financieel plan: Onafhankelijk ondergebracht bij geselecteerde vermogensbeheerders.

Vermogensadvies va. 400.000
Met begeleiding het vermogen inrichten en onderhouden.

Vermogensregie va. 5.000.000
Behartiging van alle financiële klantbelangen bij de verschillende banken/ vermogensbeheerders in de brede zin van het woord.

 

Pensioen BV

Bij al deze oplossingen wordt het vermogen gespreid om risico’s te beperken. Risico’s van beleggen moeten steeds in verhouding tot het rendement staan.  Verkamman richt zich naast vermogende particulieren ook op holdings en pensioen bv’s. Dat laatste is een specialisme van hem.

Vermogensregisseurs van Duisenburgh zijn zélf ook ondernemer; zij begrijpen u!

 

Dichtbij

Jack Verkamman geeft advies in de vertrouwde thuisomgeving of onderneming van de klant. Zes dagen per week, overdag en ’s avonds!

Jack Verkamman

Door: Jack Verkamman