Financiële begeleiding voor topsporters

Slide background

voor (ex)topsporters

Financiële begeleiding

Topsport en vermogen

Één adviseur. Één team van financiële specialisten. Méér rust voor de vermogende (ex)topsporter!

Als topsporter wilt u sportief gezien in een korte tijd zoveel mogelijk uit uw carrière halen. Maar ook financieel heeft dit gevolgen! Wat doet u met het snel opgebouwde kapitaal? Hoe blijft u te allen tijde flexibel in uw financiële keuzes. Hoe zit dat met de overstap naar het buitenland? En vooral: welke keuzes maakt u als het gaat om goedbedoelde adviseurs die hoe dan ook op uw pad komen. De  topsportregisseur van Duisenburgh Vermogensregie ontzorgt u op dit vlak. Niet alleen met raad en daad, maar ook met een team van financiële specialisten achter zich. In binnen- én buitenland.

Als ondernemer herkennen we de “hectiek” en de druk van het moeten presteren waar topsporters mee worden geconfronteerd. Lang geleden mochten we onze eerste topsporters adviseren. Inmiddels hebben we een reputatie hoog te houden op het gebied van vermogensbegeleiding voor topsporters die het einde van hun carrière in zicht hebben of al genieten van hun topsportpensioen.

Financiële rust én rendement.

Als ex-profvoetballer, technisch manager en technisch directeur in verschillende landen, ken ik de hectiek van het internationale profvoetbal inmiddels wel. De waan van de dag regeert. Hoge vergoedingen, korte contracten en opportunistisch handelen. Geen probleem. We krijgen er veel voor terug. Maar op het financiële vlak zoek ik wel rust, maar ook rendement op mijn vermogen. En daarvoor kan ik terugvallen op onze topsportregisseur. Een goede keuze!

(volledige referentie is op aanvraag beschikbaar)

Méér waarde voor (ex)topsporters

  1. Vermogensregie
  2. Internationale vermogensstructurering
  3. Toegang tot internationaal netwerk van Duisenburgh. Één contactpersoon.
  4. Selecteren en toetsen van banken, vermogensbeheerders en overige financials
  5. Voeren (bedrijfs)administratie
  6. Fiscale begeleiding specifiek voor (ex)topsporters
  7. Begeleiding bij aankoop, huur, financiering van (tijdelijke) woning
  8. Begeleiding bij zakelijke beslissingen
  9. Begeleiding bij juridische en contractuele beslissingen
  10. Toegang tot alle overige financiële expertise van Duisenburgh